LA FAMÍLIA: UNA CONSTEL·LACIÓ

Arrow
Arrow
Slider

 

 

Família és un mot d’origen llatí,

el seu significat originari designava

als servents o als esclaus d’una casa.

 

La Família: una constel·lació és una sèrie de 12 fotografies, on represento a cadascun dels 12 membres de la meva família més propera des d’una òptica personal i transferible. Són ells i elles –la mare, el pare, el germà, la parella…– vistos a través de la meva mirada esbiaixada i, alhora, jo sóc cadascun d’ells. Construeixo l’altre sobre la meva pròpia pell.

Totes les imatges han estat realitzades a la vella fàbrica de Cal Rosal, prop del Konvent, un espai on hi va viure i treballar la meva àvia. Al mateix indret desenvolupo la meva tasca creativa des de fa un grapat d’anys. És doncs, un escenari en runes, memòria familiar, que ha perdut la seva funció productiva original i que sobreviu immers en una transformació constant. Tal i com ho fa el concepte de família avui en dia.