AL RAS petit FESTIVAL

 

És un festival cultural planer nascut el 2015 amb la natura com a principal protagonista per posar en valor i donar a conèixer el nostre patrimoni i el seu entorn a través del binomi cultura-natura. La convocatòria aplega artistes de diferents disciplines que realitzen intervencions efímeres i respectuoses amb l’entorn. Es convoca al públic en un punt conegut per tothom i d’allà sortim caminant plegats cap a un escenari per desvetllar. És un festival itinerant dins la comarca del Berguedà, cada edició es canvia la seva ubicació. El format d’Al Ras és únic i singular, però aprèn d’experiències com el Delicadeses de Les Garrigues, la Mostra D’art Efímera de Calders o el desaparegut festival del Konvent de Cal Rosal.

 

227 thoughts on “AL RAS petit FESTIVAL

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *