AL RAS petit FESTIVAL

 

És un festival cultural planer nascut el 2015 amb la natura com a principal protagonista per posar en valor i donar a conèixer el nostre patrimoni i el seu entorn a través del binomi cultura-natura. La convocatòria aplega artistes de diferents disciplines que realitzen intervencions efímeres i respectuoses amb l’entorn. Es convoca al públic en un punt conegut per tothom i d’allà sortim caminant plegats cap a un escenari per desvetllar. És un festival itinerant dins la comarca del Berguedà, cada edició es canvia la seva ubicació. El format d’Al Ras és únic i singular, però aprèn d’experiències com el Delicadeses de Les Garrigues, la Mostra D’art Efímera de Calders o el desaparegut festival del Konvent de Cal Rosal.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *