BALÇ 08600

Arrow
Arrow
Slider

 

Al vell mig de Berga, sota el seu carrer Major hi ha la modèstia del carrer del Balç i la seva gent: els fidels parroquians del bar del Marginet, els anarquistes del Centru, els veïns de tota la vida i els que acaben d’arribar, els qui hi passen ràpid per fer drecera, les àvies de bracet, la perruquera… Tots ells transiten per un carrer minúscul que no fa més de cent metres, són els rostres d’un tros de barri vell en crisi que viu d’esquenes a la suposada recuperació que, almenys aquí, ningú és capaç de creure’s. Durant unes setmanes d’abril, cada matí, vam empipar-los amb una argumentació confusa:

<<Perdona, no mira, no marxis, és que estem fent fotos a la gent que passa pel carrer, a tothom, et fa res si et fem un retrat, és un moment. Aquí, aquí mateix. Si la cosa surt mig bé en farem una exposició…>>

I aquest és el resultat final de tot plegat.

Projecte conjunt amb Andreu Vilardell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *