ISANTA 10 ANYS DESPRÉS

La nit del divendres de Patum de 2005, ja de matinada, un grup de joves armats amb armes blanques, van irrompre a les barraques dels col.lectius sociopolítics organitzats de Berga. Van ferir diverses persones i una va morir: Josep Maria Isanta. Aquella agressió brutal i fatal va sacsejar la societat berguedana i va tenir un gran ressò arreu del país. Una història intensa que va marcar tots aquells que ho van viure des de la capital berguedana.

Passats deu anys de l’assassinat, el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs publica un llibre dels fets. Amb textos de familiars, amics i coneguts, el llibre és un retrat coral dels fets, des de punts de vista més emotius, més reflexius o més descriptius, en els diversos casos. Ordenat en tres blocs, aplega textos escrits els darrers mesos, expressament per a aquest llibre; textos escrits fa deu anys, just en els dies i setmanes següents als fets; i fotografies de fa deu anys.

 

Autoria col·lectiva
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs
Col·lecció Re-Cordis
266 pàgines

2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *